8_bøker Låst

LÅST

Cappellen Damm 2013


llustratør: Eivind Gulliksen


Inga vil ha fred og låser seg inn på do for å lese Donald. Endelig kan hun lese i gfred! Men da storebror sl¨r av lyset og nøkkelen kiler seg fast, er det ikke så morsomt lenger. For hvem tilhører egentlig det røde, lysende lyet oppe på veggen?

Låst er utgitt i Danmark i innbundet utgave. Der heter den "Læseløve". Boken er også solgt til Færøyene.


Antall sider: 52

Målgruppe:  6-8 år


Dette er den fjerde boka om Bror.

Her er siden med omtale av de tre andre:

Utgitt på Færøyene

«Låst» er utgitt på Bókadeild Føroya Lærarafelags og Nám, 2016. Oversatt av Hildigunn Niclasen.

NYTT OPPLAG!

SYKKELTYVEN

Cappellen Damm 2015


llustratør: Sandra Pilny-Lockertsen


Sanna fikk ny sykkel til bursdagen, men neste morgen er den borte! Det viser seg at det er en gutt fra asylmottaket som har tatt den. Han vil gi den til søsteren sin som er så lei seg. Da pappa og Sanna besøker mottaket for å hente sykkelen, ser Sanna hvor triste barna er, og hun vil gjerne gjøre noe for å hjelpe dem. Men hun kan jo ikke gi dem sykkelen sin.

– Vi må hjelpe dem, sier Sanna når de spiser kveldsmat.

– Helt klart, sier pappa.

Da får mamma en god idé.


Antall sider: 56

Målgruppe:  6-9 år 
 
 
 
 

– og neste bok

eller prosjekt heter...


Jeg jobber nå med flere prosjekter, og ikke bare med bøker. Men det tar ofte lang tid fra en idé kommer til man kan begynne å få den ned "på papiret".


Men så fort det skjer noe, skal jeg legge ut nyheten her først!


Det gir meg jo en fin anledning til å spørre deg, hva vil DU lese? Hva liker du å lese? Hva synes du jeg skal skrive om?Jeg er en

katteelsker

Møt Kalle Asker, et eventyr av en skogskatt som har vært hos oss nå i mange år. Vi hentet han på Kattehuset ved Mosseveien. Han var funnet og innlevert av en dame i Asker, og der får kattene navn etter hvor de ble funnet, så da ble det Kalle Asker!

Vi møtte denne hotellkatten i Cahors i Frankrike! Den lå i en korg rett utenfor vinduet i resepsjonen og mønstret alle som skulle inn og ut. Der var i denne lille byen vi oppdaget vin noir, laget av Malbec-druen.